Find en ven eller kæreste på KristenDate.dk
AdamogEva.dk
Skriv en hilsen til alle på KristenDate.dk
Tal i megafonen
Tal i megafonen

Forum >> Religion og tro >> Debat


Anonym

Kvinde, kend din plads?

Kære jer, hvordan håndterer I det paradoks, at alle (inklusiv kvinder), er kaldet til frihed, men kvinder tilsyneladende er kaldet til mindre frimodighed end mænd? Derudover lader det til, at kvindens udfoldelsesmuligheder i kirken er temmeligt begrænsede. Hvordan hænger dette sammen med frihed? Har man overhovedet frihed hvis Kirken udøver social kontrol i forhold til systematisk begrænsning af deltagelse?
Går I overhovedet med på den præmis, at kvinder skal tie i forsamlinger? Hvis ja, gælder det så f.eks. også her i chatten? Hvis nej, hvorfor så ikke?
Anonym
Måske et lidt for kontroversielt emne til et dating- forum 
Anonym
Det svar står tydeligt i mange kapitler i Biblen...tydeligvis ikke været til ret manges fordel at forlade Biblens ord...
Anonym
Hvad med om du forstår hvad der egentlig står i Bibelen? Det er der mange som kalder sig kristne der ikke gør. 
Åpn Morgendugs profil
Kan det ske at det vigtigste ikke er svaret på det spørgsmål - men snarere hvorfra længslen efter at få det opklaret kommer fra og af? Ikke at jeg forventer et svar på dette - snarere en refleksion vi alle kunne gøre os i stilhed med os selv ved store spørgsmål. I øvrigt ville jeg elske en kirke med langt færre ord.
Anonym
Kære morgendug, jeg kan godt lide dit svar <3 De første 3 svar er i grunden ikke så hjælpsomme, i forhold til at undersøge spørgsmålet...
Anonym
Ja, jeg ville egentlig gerne give mit svat på sådan et spårgsmål, men spørgsmål, såvel som svar, har ingen værdihhed hvis ingen vil stå bag.