Mie siger: Jeg ønsker jer alle en god lørdag. Guds fred :)
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

10 tips til den perfekte date

Er du nervøs for den første date? Hvad skal du gøre, når du skal invitere nogen på en date, og hvad skal du tænke på, før I mødes? KristenDate.dk giver dig de tips, der gør din date til en drøm!

10 tips til den perfekte date

1. Hvor skal I mødes?

Det er tid for jer to, I vil mødes for første gang, lære hinanden at kende og finde ud af, om der kan blive til noget mere end venskab. Netmediet redbookmag.com har udgivet bogen 500 Great Dates med tips til dating. De anbefaler at undgå steder med høj musik og megen larm og en masse mennesker til din første date. Så bliver det krævende at holde fokus på hinanden og svært at holde en god samtale i gang. Hvis du ønsker at mødes på en café eller restaurant, kan du vælge et mere stille sted, helst med små borde, så I kan sidde tæt sammen. Levende lys og behagelig atmosfære skaber en god ramme om et første møde. Tjek din dates profil. Hvis han eller hun er glad for at gå ture, kan en vandretur i naturen eller i parken være en dejlig ramme omkring den første date. Andre kan lide det kulturelle liv, og det er dejligt at stifte bekendtskab med hinanden blandt smukke billeder på et museum.

2. Date dig selv før daten!

Tag dig god tid, før du skal date. Brug tid på at forkæle dig selv, og fortæl dig selv, hvor god du er! Lad ikke negative følelser tage overhånd. Du er en flot person, som din date ser frem til at møde! Tag et langt brusebad eller et karbad. Og: Brug ikke for meget parfume!

3. Hvad vil du tage på?

Du vil naturligvis gøre det bedst mulige førsteindtryk, men det er vigtigt, at du har det komfortabelt. Vælg, hvad du ønsker at have på i god tid før din date, hav gerne flere alternativer. Det vigtigste er, at der vil komme stress på i sidste øjeblik. Alle er lidt nervøse før det første møde. Så er det vigtigt at have noget, du kan lide at gå i. Gør ikke for meget ud af det! Kvinder, hvis I ikke er fortrolige med høje hæle, lad stiletterne blive hjemme. Sko er ikke afgørende denne aften...

4. Tjek din dates profil

På profilsiden kan du hente en masse tips om, hvad din date er bekymret for, hvad han eller hun kan lide at gøre og andre interesser. Dette giver en god baggrund til, hvad du kan bede om på daten. Pas på med ikke at være en stalker under samtalen på daten. Din research er tænkt som en baggrund for at tale om emnerne. Hvis han eller hun elsker naturen, for eksempel, kan du tale om oplevelser, du har haft på en vandretur.

5. Op med humøret

Når vi er meget nervøse for noget, bliver vi hurtigt negative. Se et show, du kan lide, eller lyt til opmuntrende musik. Har du en ven, der altid opmuntrer dig? Ring og få et boost. Og lige inden du går: Se dig selv i spejlet, stræk hænderne over hovedet i et sejrsråb. Forskning viser, at hvis du holder dine hænder sejrende over dit hoved i to minutter, vil dine stresshormoner falde, og du bliver mere stille og mere tilfreds. Lige meget, det er værd at prøve!

Husk de gode tanker fra din date med dig selv: Du er en fantastisk person!

6. Træk vejret, træk vejret og tænk positive tanker!

Brug tiden på vej til daten til at trække vejret dybt ned i lungerne og puste godt ud. Hold vejret i fem sekunder og pust ud i fem sekunder. Det gør dig mindre nervøs. Husk de gode tanker fra din date med dig selv: Du er en fantastisk person! Der farer mange tanker gennem dit hoved nu: Hvad nu, hvis det er den rigtige? Hvad nu, hvis dette bliver totalt mislykket? Du ved det ikke, før du har mødt din date! Giv det en fair chance.

7. Det første møde...

Gå målbevidst mod daten. Selvtillid er attraktivt. Giv et fast og godt håndtryk - eller et knus, hvis det er naturligt. Se din date i øjnene – og smil! Et smil er en perfekt isbryder. Ingen er som man forestillede sig fra billederne. Ro på, det første møde er over, og I vil benytte tiden til at lære hinanden at kende. Du behøver ikke at tale som et vandfald. Men hvad siger man?

8. Hvad siger man..?

Lyt mere, end du taler, og spørg mere, end du svarer. At kunne tale godt for sig selv er vigtigt. Men det er lige så vigtigt at være en god lytter. Du er ved at opdage et nyt menneske. Her er tip til spørgsmål, du kan stille på den første date.

9. Hvad gør man..?

Er du en mand, be a gentleman! Alle kvinder kan lide at blive behandlet med høflighed og respekt. Du behøver ikke at overdrive, men holde døren for hende og spørg om du skal tage hendes jakke, når I kommer indenfor. Mærk dine egne grænser for, hvor intimt du ønsker, at din date skal være. Måske prøver din date at tage din hånd? Vær forberedt, så du ikke bliver for overrasket. Sig i stedet, at du tror, det er for tidligt at holde hånd. Sig også, at du kan lide din date, så det ikke bliver pinligt. Husk: Din date er mindst ligeså nervøs, som du er.

Vær også parat til at betale, uanset om du er en kvinde eller en mand. Hvis du forventer, at han skal betale, kan du blive skuffet, hvis han tror I skal dele regningen. Vis i stedet dine generøse sider.

10. Daten er slut. Hvad sker der nu?

Det er normalt at være mindst lige så nervøs efter en date, som du var på forhånd. Den mest almindelige tanke efter en date er: Hvad mener han (eller hun) om mig? Sagde eller gjorde jeg noget forkert? Tænk, som du gjorde, da du forberedte dig på din date: Jeg er en fantastisk person. Hvis du kan lide din date og ønsker at møde ham eller hende igen, så skriv en besked og sig tak for sidst. Skriv, at det var rart at mødes. Det svar, du får, vil måske give et hint om, hvad din date vil. Der er mange uskrevne regler for, hvor lang tid der skal gå, før du sender en besked efter en date. Lyt ikke til dem. Vær sikker på dig selv, og hvad din indre stemme siger. Hvis han eller hun vil se dig igen, så tag kontakt. Hvis ikke, så er det værst for ham/hende!

Mie siger: Jeg ønsker jer alle en god lørdag. Guds fred :)
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonceAdam og Eva