Mie siger: Jeg ønsker jer alle en god lørdag. Guds fred :)
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Mødestedet for kristne

KristenDate er Danmarks største mødested for mennesker med kristne værdier og traditioner. Her kan du komme i kontakt med ligesindede, både når du ønsker venskab og den store kærlighed.

Hvorfor vælge os?

På KristenDate handler det ikke kun om at finde en date – det handler også om å finde en, som deler dit livssyn, dine værdier og din tro. Dette giver et godt fundament i forholdet, og fælles tanker og visioner for fremtiden. Vi ønsker at du skal finde den ene, som det er værd at satse på. I gode og onde dage.

Om KristenDate.dk

Med tusindvis af aktive medlemmer, får vi ofte tilbagemeldinger fra par, som har fundet lykken hos os. Vi er glade for at være en platform, hvor kærlighedshistorierne blomstrer, og vi håber, at vi kan hjælpe dig med at skabe din egen historie!

Nyttige funktioner

KristenDate er et mødested, der er spækket med sociale funktioner. Her kan du oprette en profil, søge efter medlemmer baseret på dine egne præferencer, dele billeder, sende og modtage meddelelser, sende venneanmodninger, trykke på «synes godt om» på profiler, oprette favoritter, snakke i megafonen, se hvem som har besøgt din profil, diskutere i forumet og meget meget mere.

Tjenesten har også avancerede notifikationsfunktioner og sikkerhedsmekanismer, såsom brugerverifikation via SMS. Alt for at gøre KristenDate til et trygt og sikkert mødested for vores medlemmer.

Hvad koster det?

Du kan oprette en profil på KristenDate uden at betale noget som helst. Som gratis medlem kan du søge på og læse alle profiler, sende meddelelser, venneanmodninger og «synes godt om», oprette favoritter og snakke i megafonen. Du kan også benytte vores forum uden at være betalende medlem.

Hvis du ønsker fuld adgang til alle vores funktioner, kan du opgradere til et fuldt medlemskab. Dette koster kun 49 kr./måned ved betaling med bankkort. Medlemskabet er løbende og har ingen bindingstid. Du er derfor fri til at afslutte medlemskabet, når du selv ønsker det.

Bliv medlem

Mie siger: Jeg ønsker jer alle en god lørdag. Guds fred :)
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonceAdam og Eva