Find en ven eller kæreste på KristenDate.dk
Skriv en hilsen til alle på KristenDate.dk
Tal i megafonen
Tal i megafonen

Forum >> Kærlighed og relationer >> Debat


Anonym

Hvem betaler på første date anno 2020?

Som overskiften siger: "Hvem betaler på første date anno 2020?"

Deler man regningen eller er det den der inviterer der giver? :D
Eller måske noget helt andet? :D

Hvad mener du om dette emne?
Anonym
Hey...
Her får du min holdning ;-)
Jeg synes ikke nødvendigvis, det er den, der inviterer, der betaler. Man kan fint dele regningen.
Dog synes, jeg det ville være rigtig god stil, at manden betaler, ligesom jeg også synes, det ville være et godt træk, at det er manden, der tager initiativ til at invitere ud.

Gammeldags... måske, men efter min mening må mænd gerne oppe sig lidt - Vis nu, at I gerne vil. Det handler ikke om penge, men at man har lyst til at give noget til den, man har inviteret, og som man måske håber at se igen ;-)
Well... Det kan være, andre kvinder har andre holdninger til det, men her fik du min.
Anonym
Det er manden, der betaler på første date. Kvindens og mandens roller er forskellige, det handler ikke om at nu tjener vi alle penge osv. Det handler om ligestilling og vi er først lige når manden tager sin rolle som mand og kvinden sin rolle som kvinde. Vi kvinder er sårbare på datingmarkedet og generelt i relationen med en mand. Vi har større chance for at blive udnyttet, vi er dem der skal vælge vores partner med størst omhu fra naturens side og vi er dem, der bærer børnene og derfor dem, der er fysisk svagere. Derfor skal manden vise os taknemmelighed for vores tillid, bejle til os og vise os sin evne som mand til at beskytte os og værne om os.
Vi kan så sagtens give noget tilbage på et senere tidspunkt i relationen. Men i begyndelse er det altså os, hvis tillid der skal vindes og os, der skal bejles til.
Mænd og kvinder er ikke lige, så længe vi lader som om vi er ens og vores roller er ens. Ligestilling handler om at respektere kønnenes forskelle og tilrettelægge samfundets normer efter disse.
Åpn Sydfynbos profil
Jeg er helt enig!
Håber rigtig mange af Jer får en god oplevelse - og ikke skal skændes om regningen.
God vind til alle!
Anonym
Det er manden der betaler på første date
men hvem siger en date overhovedet skal koste penge syns det er lidt fantasi læst bare at invitere en kvinde ud på en cafe vi lever i et rigtig skænt land med masser af smukke omr og det vil jeg dda rigtig gerne dele med en kvinde så jeg vil foretrække at man mødes et sted og går en tur sammen så kan man jo altid heve en halv flaske vin med en kop kaffe sodavand eller ligende man kan nyde undervejs det behøver ikke kaste noget at date
cafeerne tjener jo tykt på vores dating kultur fordi folk er lidt fantasiløse