Her kan du skrive en meddelelse som vil vises for alle på KristenDate.dk.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Bliv medlem

Bliv medlem af KristenDate og mød andre kristne, til venskab eller kærlighed. Udfyld felterne herunder og tryk «Næste», du vil så modtage en SMS med en kode for at fuldføre registreringen.

Persondataerklæring

1. Introduktion

Du er centrum for alt, hvad vi gør, vores mål er derfor, at du altid skal føle dig sikker og kunne have tillid til os. Vi mener, at det er vigtigt, at du ved, hvilke persondata vi opbevarer om dig, hvordan de bruges, og at du altid har kontrol over dem. I vores persondataerklæring gennemgår vi dette på en kortfattet og enkel måde.

Hvis du gerne vil have yderligere oplysninger eller har spørgsmål, kan du finde vores kontaktoplysninger længere nede på siden. Ved større ændringer i vores persondataerklæring vil du blive underrettet. Hvis det er nødvendigt, vil vi også bede om din godkendelse.

2. Oplysninger, vi indsamler fra dig, og hvorfor

Når du registrerer en profil via vores tjeneste, indsamles der forskellige oplysninger om dig. Dette sker enten frivilligt, eller ved automatisk indsamling af data.

Oplysninger, som du giver frivilligt:

  • Persondata under registrering.
  • Profiloplysninger, der beskriver dig overfor andre medlemmer.
  • Deling af billeder i profil og billedgalleri.
  • Kommunikation med andre medlemmer, via beskeder, chat, forum, blog, venner, gæstebog, «likes» og megafon.

Oplysninger, der indsamles automatisk:

  • Sidste gang du loggede på.
  • Hvilke profiler du har besøgt.
  • IP-adresse ved logning af en ugyldig handling. Dette gøres af sikkerhedsmæssige årsager, så uønsket aktivitet på siden kan blokeres.
3. Hvordan dine oplysninger bruges, og hvorfor

Dine persondata bruges til at opfylde vores kontrakt med dig. Dette er for at vide, hvem du er som kunde, være i stand til at opkræve betaling for dit medlemskab, samt kunne give dig assistance, når det er nødvendigt.

De profiloplysninger, du angiver, bruges til at beskrive dig over for vores medlemmer. Således vil du være i stand til at søge gennem profiler ud fra udvalgte kriterier såsom alder, køn, bosted mv. De oplysninger, du angiver, bruges også til at præsentere dig for indhold, der er skræddersyet til dig og dine præferencer.

4. Hvem vi deler dine oplysninger med og hvorfor

Persondata behandles udelukkende med det formål at administrere den service, vi leverer, samt i de forskellige sociale funktioner, der kræver dette.

Kun medarbejdere i KristenDate.dk / Social Garden AS har adgang til dine persondata, og kun i det omfang en sådan adgang er nødvendig for udvikling, drift og vedligeholdelse af tjenesten. Oplysningerne videregives ikke til tredjeparter, med undtagelse af underleverandører, der hjælper os med at levere den nødvendige funktionalitet.

5. Hvordan vi tager hånd om dine oplysninger

På baggrund af de indsamlede oplysninger har vi implementeret flere forskellige typer af sikkerhedsforanstaltninger. Følsomme brugeroplysninger krypteres i vores databaser. Desuden er al kommunikation, der sendes mellem vores servere og brugerens browser, krypteret. Kortbetalinger foretages sikkert via et separat vindue, der leveres direkte af kortselskabet. Vi gemmer således ingen betalingskortoplysninger hos os.

Dine persondata gemmes, så længe du er medlem af vores tjeneste. Vi tager alle forholdsregler for at sikre, at oplysningerne er beskyttet og slettes sikkert ved medlemskabets ophør. I tilfælde, hvor dette ikke er muligt, opbevares oplysningerne sikkert og isoleret fra videre behandling, indtil det er muligt at foretage en sletning. Det gælder fx ved opbevaring af data i sikkerhedskopier.

6. Dine rettigheder

Du kan til enhver tid få adgang til, gennemgå, opdatere eller slette dine persondata via din konto. Hvis du gerne vil have hjælp til at slette dine persondata, begrænse behandling af disse eller ønsker, at dine oplysninger sendes til en tredjepart, bedes du kontakte os. Du har ret til at fravælge at modtage den marketingkommunikation, som vi sender til dig. Dette gør du ved at bruge afmeldingsfunktionen i den henvendelse, du modtager, eller ved at ændre din profil i overensstemmelse hermed.

For at udøve ovenstående rettigheder, kan du bruge vores kontaktoplysninger nedenfor. Vi besvarer alle henvendelser fra personer, der ønsker at udøve deres persondatarettigheder i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

7. Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne persondataerklæring, eller til hvordan vi håndterer dine oplysninger, bedes du kontakte os.

KristenDate.dk
c/o Social Garden AS
Konvallveien 7
1338 Sandvika
Norge

E-post: support@kristendate.dk

Her kan du skrive en meddelelse som vil vises for alle på KristenDate.dk.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonceAdam og Eva