Her kan du skrive en meddelelse som vil vises for alle på KristenDate.dk.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Bliv medlem

Bliv medlem af KristenDate og mød andre kristne, til venskab eller kærlighed. Udfyld felterne herunder og tryk «Næste», du vil så modtage en SMS med en kode for at fuldføre registreringen.

Medlemsaftale

1. Generelt

Hvis du vil oprette en brugerprofil hos os, skal du registrere dig med dit mobilnummer. Du vil derefter modtage en bekræftelseskode via SMS, så vi er sikre på, at du er en gyldig bruger, og at tjenesten ikke misbruges. Som medlem kan du modtage e-mail, SMS eller push-beskeder med oplysninger om dit medlemskab. Du kan til enhver tid ændre dine meddelelsespræferencer via vores tjeneste.

2. Medlemskaber & betingelser

Dit medlemskab på KristenDate.dk træder i kraft straks efter registreringen. Der er ingen bindingsperiode, og du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Ved opsigelse af dit medlemskab vil din brugerprofil blive slettet med det samme, og du vil ikke længere have adgang til tjenesten. Dit medlemskab løber, indtil du beslutter dig for at opsige det. Aldersgrænsen for medlemskab på KristenDate.dk er 15 år.

3. Ansvar

I tilfælde af uventede fejl eller tekniske problemer med vores service, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at løse dette så hurtigt som muligt. Vi er ikke økonomisk ansvarlige over for vores medlemmer i sådanne situationer eller i situationer, der ikke kan betragtes som grov uagtsomhed fra vores side. Vi er ikke ansvarlige for oplysninger eller indhold, som medlemmerne lægger på vores hjemmeside eller sender via vores tjenester. Vi er ikke ansvarlige for vores medlemmers adfærd eller de risici, der er forbundet med kontakt med andre medlemmer.

4. Forpligtelser og rettigheder

Det er ikke tilladt at oprette falske brugerprofiler eller reklamere for andre tjenester via KristenDate.dk. Det er heller ikke tilladt at bruge KristenDate.dk til masseudsendelser (spam) eller til at publicere meddelelser, der har som formål at skade vores tjeneste. Publicering af billeder og indhold med pornografisk eller seksuel karakter, samt indhold, der kan være stødende eller krænkende for andre, er ikke tilladt. Som medlem forpligter du dig til at udvise respekt og god opførsel over for andre medlemmer og vores tjeneste i almindelighed. Vi forbeholder os retten til at deaktivere eller slette brugerprofiler, der på nogen måde overtræder vores medlemsaftale.

Her kan du skrive en meddelelse som vil vises for alle på KristenDate.dk.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonceAdam og Eva