Find en ven eller kæreste på KristenDate.dk
AdamogEva.dk
Skriv en hilsen til alle på KristenDate.dk
Tal i megafonen
Tal i megafonen

Nettdating magasinet

Sådan skriver du en god datingprofil
Hvis du virkelig ønsker at finde kærligheden via KristenDate, er det afgørende, at du viser en potentiel partner, hvorfor han eller hun bør ønske at lære dig at kende.
Vælg det rigtige profilbillede
Her er syv enkle tips til at få din KristenDate-profil til at vække andres interesse.
10 tips til den perfekte date
Er du nervøs for den første date? Hvad skal du gøre, når du skal invitere nogen på en date, og hvad skal du tænke på, før I mødes? KristenDate.dk giver dig de tips, der gør din date til en drøm!
4 billeder alle bør have på deres profil
Hvilke billeder må du helt sikkert have på din profil for at få succes? Her er en kort liste over hvilke 4 billeder du helt sikkert må have på din profil for at få succes.
Sådan får du succes på en datingside
Er du single og på jagt efter kærligheden? Så kan online dating være din gyldne mulighed for at finde den eneste ene. Men hvordan får man succes på en dating side, så det bliver en god og bekræftende oplevelse?
De mest almindelige tegn på forelskelse
Er jeg forelsket? Er han forelsket i mig? Hvordan føles det at være forelsket? Spørgsmålene er mange, når emnet er kærlighed og følelser.
Hvordan finder man kærligheden på nettet?
Rigtig meget har ændret sig siden fremkomsten af internettet. En af de ting, som har forandret sig rigtig meget, vedrører, hvordan vi mennesker søger efter kærlighed. I vores moderne samtid inddrages der nemlig i stigende grad digitale redskaber, når man jagter en mage.
Sådan får du en god date
Det kan være svært at være på datingmarkedet for hvad skal man kigge efter og hvordan finder man overhovedet ud af om man passer godt sammen? I jagten på den store kærlighed, så skal man jo starte et sted. Og om du finder din date på en datingside eller på jobbet eller i skolen er op til dig.

Log på
Fødselsdag i dag
Åbn Susanne18s profil
Navn:
Susanne18
Alder:
22 år
Sted:
Region Syddanmark
Susanne18 fylder 22 år i dag, sig tillykke til hende.
Find en ven eller kæreste på KristenDate.dk