Find en ven eller kæreste på KristenDate.dk
AdamogEva.dk
Skriv en hilsen til alle på KristenDate.dk
Tal i megafonen
Tal i megafonen

4 billeder alle bør have på deres profil

Hvilke billeder må du helt sikkert have på din profil for at få succes? Her er en kort liste over hvilke 4 billeder du helt sikkert må have på din profil for at få succes.
4bilder

Nyt profilbillede


Det første, andre ser, når de kommer til din profil, er dit profilbillede. Et godt billede vil skabe et godt førstehåndsindtryk, og vække interesse for at få mere at vide om dig. Det er vigtigt at vise, hvordan du ser ud i dag, og ikke hvordan du så ud for 10 år siden.


Billede i hel figur


Det er en god ide at undgå undertøj, badetøj og soveværelsesbilleder her. Et hyggeligt hverdags- eller feriebillede kan meget.


Hobbyer/interesser


Du bør altid medtage mindst ét billede, der viser dine interesser. Det kan være dig med din bil, hvis du er interesseret i biler, eller måske har du et billede med din hund?


Årstider


Det er en god ide at lægge nye billeder ind ofte. Det giver din profil en "opdateret version" og holder den spændende. Tag et billede af dig i julen eller i sommervarmen..


Generelt


Husk, at alt for mange billeder heller ikke er så attraktivt. En profil, der har 50 billeder, kan blive lidt for meget af det gode.

Kvalitet frem for kvantitet. Det er bedre at have 1 godt billede end 10 dårlige.

En regel siger mindst 3 billeder, men helst mellem 4 og 6.Log på
Fødselsdag i dag
Åbn Mais profil
Navn:
Mai
Alder:
34 år
Sted:
Region Syddanmark
Mai fylder 34 år i dag, sig tillykke til hende.
Find en ven eller kæreste på KristenDate.dk