Her kan du skrive en meddelelse som vil vises for alle på KristenDate.dk.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Sådan får du succes på en datingside

Er du single og på jagt efter kærligheden? Så kan online dating være din gyldne mulighed for at finde den eneste ene. Men hvordan får man succes på en dating side, så det bliver en god og bekræftende oplevelse?

Vi har talt med dating eksperten Kirsten Nielsen fra Droemmekaeresten.dk om hendes bedste tips til at få succes på dating sider. Kirsten Nielsen er til dagligt anmelder og blogger, hvor hun hjælper mange tusinde danskere hver eneste år med at finde deres store kærlighed. Læs med og få de vigtige tips her.

Sådan får du succes på en datingside

#1 Beslut dig for, hvad du søger efter

Når du skal oprette din profil på en datingside, så er det klogt på forhånd at beslutte dig for, hvad du søger. Er det den store kærlighed, korte bekendtskaber eller uforpligtende sex? Beslut dig for, hvad du ønsker - og lav din profil ud fra dette. Med en ærlig profil kan du undgå mange misforståelser, uønsket opmærksomhed og afvisninger begge veje.

#2 Vælg evt. en datingside, der passer til din målgruppe

Nogle datingsider er specialiseret i særlige målgrupper. Er det vigtigt for dig, at du møder en ligesindet mand/kvinde, så kan det være en fordel på forhånd at have foretaget denne sortering.

Nogle datingsider er for eksempel differentieret ud fra alder, uddannelse, erhverv, om man er fraskilt med børn eller om man udelukkende søger sex. Et godt eksempel er Kristendate.dk som er en af de bedste på markedet inden for religiøs dating.

#3 Dit profilbillede skal ligne dig

Dit profilbillede spiller en kæmpe rolle, for det er det første, de andre brugere ser. Men vær ærlig og benyt et nyt og vellignende foto. Det skal vise dig, som du er - og som du går klædt i 80 % af tiden. Et foto fra din gallafest i gymnasiet hænger ikke sammen med din virkelighed i dag, og det kan give bagslag, når man mødes offline. Samtidig skal dit profilbillede passe til det, du søger. Er du på jagt efter uforpligtende sex, er det fint med en udfordrende påklædning for kvinder og bar overkrop for mænd. Men er det kærligheden, du søger, skal du vælge et mere neutralt billede. Få evt. en ven eller veninde til at tage et godt billede af dig.

#4 Skriv en interessant profiltekst

Din profiltekst er ultra vigtig. Det er med din personlige tekst, at du kan fange netop den person, som du sandsynligvis vil få en rigtig god kemi med. For det første skal modtageren ikke vide ALT om dig ud fra profilteksten. Skriv kort og appetitvækkende, så du får åbnet en dør på klem, men stadig bevarer lidt mystik. Skriv for eksempel det, der er særligt ved dig. Vær konkret, humoristisk og skriv som du taler, så man kan mærke dig gennem ordene. Du skal for alt i verden undgå floskler og tomme vendinger. Du kan i stedet skrive en overraskende ting ved dig selv, som vækker interessen og gør, at læseren husker dig.

#5 Hav modet til tage kontakt

Når din profil er skabt, skal du ikke bare læne dig tilbage og vente. Søg rundt på datingsiden og find én eller flere, du synes er interessante. Det er nu, du skal være proaktiv og kaste dig ud i kontakten. Det kan virke enormt intimiderende at skulle skrive til en for første gang. Men hvis du vil have succes med dating, så skal du også have modet til at skrive først. Det kan nemlig godt være, at vedkommende endnu ikke har set din profil. Og tænk hvis du lod muligheden for kærlighed passere, fordi du ikke turde skrive.

#6 Vær åben

Hvis du vil have succes med online dating, så bør du gå ind i det med et åbent sind. Hvis du er en af dem, som har en lang tjekliste og et indre billede af, hvordan din drømmepartner skal se ud, så kan du få det svært på datingsiderne. Vær derfor åben over for flere typer udseendemæssigt. Det er svært at vide på forhånd, hvem der kan gøre dig blød i knæene, når man mødes in real life.

#7 Potentiale eller ej?

Det er en god ide at nærlæse de profiler, som kontakter dig. Spørg dig selv, om denne person lyder som en, der kunne have romantisk potentiale for dig. Det er nemt at blive grebet af den positive opmærksomhed og ideen om at møde nye mennesker, når man lige er startet ud med online dating. Men du må ikke blive så forblændet af opmærksomheden, at du lægger dine kræfter det forkerte sted. Du kan undgå at spilde din tid og afværge en potentiel mislykket date ved at være ærlig overfor dig selv.

#8 Det første fysiske møde

Det største skridt i online dating er, når man skal mødes i virkeligheden for første gang. Det er forskelligt fra person til person, om man gerne vil skrive sammen i lang tid, inden man mødes eller man er klar til at springe ud i en fysisk date ret hurtigt. Når I skal mødes for første gang, kan det virke nervepirrende og måske direkte grænseoverskridende, men husk på, at det er et naturligt skridt, hvis du gerne vil udvikle din relation til personen. Det første møde bør være et offentligt sted. Aftal gerne at det første møde er kort og casual, som for eksempel en kop kaffe på en café eller en gåtur i parken. Når I kun har afsat kort tid til mødet, slipper du for at skulle afbryde jeres date på en pinlig eller kikset måde, hvis det viser sig, at du ikke er interesseret alligevel.

Her kan du skrive en meddelelse som vil vises for alle på KristenDate.dk.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonceAdam og Eva