Seriøsfyr siger: Lad alt, hvad I siger og gør, være motiveret af lydighed mod Kristus og taknemmelighed til Gud, Faderen, for alt, hvad I har fået gennem Kristus."
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Sådan får du en god date

Det kan være svært at være på datingmarkedet for hvad skal man kigge efter og hvordan finder man overhovedet ud af om man passer godt sammen? I jagten på den store kærlighed, så skal man jo starte et sted. Og om du finder din date på en datingside eller på jobbet eller i skolen er op til dig.

I denne artikel kan du få tre lyn hurtige tips til, hvordan du får en god date. Det handler nemlig om at omstændighederne skal være i orden, hvis daten skal være god. Så læs med her, hvis du også vil vide mere om, hvordan du får en god date.

Sådan får du en god date

Sådan finder du en god date

Det første du skal gøre, hvis du vil have en god date, det er naturligvis at finde én, som du gerne vil på date med. Det kan dog ofte være en større udfordring end som så for mange mennesker. Det kan være, at du allerede har ledt på arbejdspladsen i skolen eller et helt tredje sted.

Har du stadig ikke haft held til at finde én, som du gerne vil på date med, så er det oplagt at prøve online dating. Der findes forskellige portaler, hvor du kan date online og siden datingpilot er en af dem. På en dating side kan du finde en date, som du har noget til fælles med, hvilket er et rigtig godt udgangspunkt for en god date.

Opstil realistiske forventninger

At date er en videnskab i sig selv. Det kan være svært at være sig selv, når man er sammen med et helt fremmed menneske. Derfor kan det være en god idé ikke at have urealistiske forventninger til daten. Det er ikke fordi, at man skal forvente, at den bliver dårlig, men det er de færreste der foregår ligesom på film.

Derfor skal man nok bare forvente, at det bliver spændende at snakke med en ny potentiel flamme. Hvis du går åbent til daten, så vil din date med stor sandsynlighed gøre det samme. Hvis du på forhånd har nogle gode emner, som du ved, at I begge kan relatere til eller snakke om, så kan I også undgå at snakken går i stå.

Vær åben og nysgerrig

Når man skal på en date, så er det vigtigt at være åben og nysgerrig. Lad din date tale færdig uden at afbryde og byd selv ind med interessante og sjove anekdoter. Fortæl oprigtige ting om dig selv, der viser hvem du er. Jo mere du giver af dig selv, jo mere kan du også forvente at få igen.

Det er ikke fordi, at du skal præstere dit bedste, når du er på date. Det er vigtigere at være oprigtig og ægte. Hvis du viser et glansbillede af dig selv, så kan det være svært at opretholde det, hvis forholdet rent faktisk skulle vise sig at udvikle sig. Det er derfor vigtigt, at du er tro mod dig selv og at din date er det samme.

Stol på dig selv

Det kan være svært at stole på, at man er god nok. Hvis man bøvler lidt med selvtilliden, så kan man have udfordringer med at tro på, at man er god nok at være kæreste med. derfor handler en date og at finde kærligheden ikke bare om, at finde en anden som man kan holde af og elsker, men også om at man skal kunne holde af sig selv.

Det er ikke fordi, at man nødvendigvis skal komme slentrende ned af gaden, som en supermodel, hvis det ikke falder én naturligt, men man må gerne ankomme til daten med rank ryg og en tro på, at man er god nok.

Seriøsfyr siger: Lad alt, hvad I siger og gør, være motiveret af lydighed mod Kristus og taknemmelighed til Gud, Faderen, for alt, hvad I har fået gennem Kristus."
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonceAdam og Eva