Her kan du skrive en meddelelse som vil vises for alle på KristenDate.dk.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Sådan skriver du en god datingprofil

Hvis du virkelig ønsker at finde kærligheden via KristenDate, er det afgørende, at du viser en potentiel partner, hvorfor han eller hun bør ønske at lære dig at kende.

Vi har tidligere påpeget, hvor vigtigt det er, at du uploader billeder af dig selv, men det alene er ikke nok. Du skal også formidle, hvem du er, hvad du brænder for, hvad du kan lide, og ikke mindst hvad du selv forventer af et forhold. Men hvad skal du skrive? At du synger i et kor? At du snorker? Måske er det bedst ikke at skrive noget som helst?

De fleste mennesker tror, det kan være svært og endog pinligt at beskrive sig selv. Det vigtigste er, at du forsøger! Mangelfulde eller tomme profiler bliver hurtige fravalgt af mennesker, der måske kunne være et gode match for dig. For at hjælpe dig i gang, vi har samlet nogle tips:

Sådan skriver du en god datingprofil

En appetizer

Start med at fortælle, hvilken slags personlighed du har. Er du seriøs og eftertænksom? Er du sjov og afslappet? Eller måske lidt følsom og nærhedssøgende? Vælg 3-4 adjektiver, der beskriver dig godt. Hvis du ikke er sikker, kan du måske bede et par venner om hjælp. Hvordan siger de, at du er?

Fortæl, hvad du brænder for

Vis, at du er engageret i noget! Hvad er det, du ikke kan holde op med at tænke på? Hvad er det, der holder dit hjerte varmt? Ikke alene er det tiltrækkende, at du brænder for noget, det siger også en masse om, hvem du er. Og hvis du rammer nogen, der brænder for det samme, har I meget at tale om.

Vær specifik

At sige, at du kan lide at holde dig i form kan betyde så mange ting. Betyder det, at du elsker gåture? At du spiller fodbold? Eller at du løfter vægte og deltager i triatlon? Vær specifik! De fleste mennesker kan lide mad. Og afslapning. Og se en film. Men forklar, hvilken slags mad du kan lide, og hvilken type film du gerne vil se? Så er det meget lettere for dem, der besøger din profil at vide, om I matcher.

Vær ikke bitter!

Der er overraskende mange mennesker, der bruger deres profil til at tale om alt, hvad de ikke er på udkig efter hos en partner. «Jeg vil ikke have en, der er respektløs, en der bare ser TV hele dagen, en der griner af alt og alle..." Hvis du skriver sådan, kan du opleves som sur eller bitter, og som en, der måske ikke har bearbejdet tidligere forhold og erfaringer. Brug i stedet din energi til at tiltrække mennesker i stedet for at støde dem fra dig.

Tal dig ikke ned

«Jeg er måske ikke en, der har opnået så meget i livet..." Det er forståeligt, hvis du er bange for at "prale" af dig selv, men ikke gå ikke så langt i den modsatte retning, at du taler dig selv ned. Dårligt selvværd er ikke attraktivt. Fortæl folk, hvorfor de ønsker at lære dig at kende. Ikke hvorfor de skal holde sig væk.

Vær ærlig om, hvad du søger

Hvis det du leder efter, er en person, som du kan gifte dig med for at få 4 børn med - så sig det! Og hvis du er på KristenDate bare for at se, hvad der kan ske, så sig det også. Den bedste måde at komme i kontakt med andre, der ønsker det samme som dig, er at være ærlig.

Men afgiv ikke en bestilling

Skriv, hvad du anser for vigtige karakteristika for en partner, men gå ikke ned i detaljerne. Hvis du ønsker en partner, der kan lide en bestemt slags musik, der er så-og-så høj, der har en bestemt uddannelse eller ser sådan ud, risikerer du at blive opfattet som overfladisk. Eller kræsen. Fokusere på de grundlæggende egenskaber og værdier, der er vigtige for dig.

Opdater!

Hold din profil opdateret, og du er velkommen til at tilføje nye oplysninger og billeder lejlighedsvis. Det er også en god idé at rette slåfejl og dårligt sprog, så du kan fremtræde mere seriøs.

Held og lykke med din profil :)

Her kan du skrive en meddelelse som vil vises for alle på KristenDate.dk.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonceAdam og Eva